Kosár

JELENLEG: ZÁRVA! ÉTELRENDELÉS CSAK NYITVATARTÁSI IDŐBEN!

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Vásárlás folytatása

Válassz még valamit újdonságaink közül!

ÚJ!

FRISSENSÜLTEK

HAWAI CSIRKE

1,150Ft1,600Ft

2 szelet roston sült csirkemell filé, ananász, sonka, sajt, frissen kisütve Válaszd ki a legördülő menüből milyen körettel szeretnéd, savanyúságot és öntetet külön tételként rendelhetsz hozzá!

ÚJ!
Elfogyott
1,650Ft1,750Ft

Magyaros ízvilággal, bográcsban főtt, friss halból készült, hagyományos halászlé ponty szeletekkel A kenyeret ki tudod választani a legördülő menü segítségével!

ÚJ!

LEVESEK

HÚSLEVES

950Ft

0.5l Húsleves

ÚJ!
1,150Ft1,600Ft

2 szelet csirkemell filé rántva, őszibarackkal töltve, frissen kisütve Válaszd ki a legördülő menüből milyen körettel szeretnéd, savanyúságot és öntetet külön tételként rendelhetsz hozzá!

ÚJ!
1,250Ft1,600Ft

Magyaros ízvilággal készült, bográcsban főtt töltött káposzta, 6 darab, választható mártással A kenyeret és tejfölt ki tudod választani a legördülő menü segítségével!

ÚJ!

FRISSENSÜLTEK

HOLSTEIN SZELET

1,150Ft1,600Ft

2 szelet roston vasalt karaj, rajta tükörtojás, frissen kisütve Válaszd ki a legördülő menüből milyen körettel szeretnéd, savanyúságot és öntetet külön tételként rendelhetsz hozzá!

ÚJ!
Elfogyott
1,950Ft2,050Ft

Magyaros ízvilággal, bográcsban főtt, friss halból készült, hagyományos halászlé, harcsa szeletekkel. A kenyeret ki tudod választani a legördülő menü segítségével!

ÚJ!

FRISSENSÜLTEK

RÁNTOTT HAL

1,250Ft1,700Ft

20 dkg. hekk hal filé, rántva, frissen kisütve Válaszd ki a legördülő menüből milyen körettel szeretnéd, savanyúságot és öntetet külön tételként rendelhetsz hozzá!