Online ételrendelés esetén megrendelésedet kifizetheted készpénzben a futárnak átvételkor, vagy fizethetsz bankkártyával is, ingyenesen, a futárnál lévő Mobil Bankkártya Terminálon keresztül!
Ez esetben válaszd az “Utánvétes fizetés bankkártyával” lehetőséget a pénztár oldalon!
Elfogadott bankkártya típusok:
• Erzsébet utalvány
• Erzsébet Kártya
• Erzsébet Plusz Kártya
• Szép Kártya
• Bankkártya (VISA, MASTERCARD)
 
A weboldalon keresztül is fizethetsz kényelmesen, biztonságosan, bankkártyával is, teljesen INGYENESEN!
 
A webáruház a barion fizetési rendszerét használja, amely egy magyar, innovatív elektronikus fizetési rendszer. A kártyás fizetés költségeit az áruház üzemeltetője fizeti, a vevőt nem terheli tranzakciós költség!
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A bankkártyás fizetési opció választása esetén az áruház átirányítja a vásárlót a Barion oldalára, így a bankkártya-elfogadás és a fizetés valójában nem a webáruházban történik meg, hanem a Barion PCI DSS minősítéssel rendelkező biztonságos webszerverén, méghozzá olyan módon, hogy a bankkártya adatokat még a webáruházak tulajdonosai és üzemeltetői sem látják.
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy személyes e-mail címet.
Használható kártyatípusok: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Visa Electron, Amex.

FONTOS! A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd le, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén vagy e, és ott adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző bal felső sorában zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és az oldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

Bővebb információ a Barionról:
Biztonságos kapcsolat - XXL Magyaros Ételbár Debrecen

Titkosított SSL csatorna, https biztonsági protokoll (böngésződ bal felső sarkában láthatod)