GYORS ÉTELEK

Hagyományos gyors ételek, és egyedi készítésű különlegességek!

Hamburgerek, Gyros-ok, Hot Dog-ok, óriás méretben is

Gyors ételeink között megtalálod a hagyományos hamburgereket, többféle hússal, de kapható nálunk tejesen egyedi, kézműves Burger is, 100% saját készítésű marhahús pogácsával, egyedi szósszal. Gyros, Gyros tál, sajttal, választható öntetekkel, és többféle Hot Dog is

GYORS ÉTELEK

Gyros tál

1,800Ft2,000Ft

(Sült burgonya,  görög fűszerezésű csirkemell, jégsaláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, választható öntet) Az öntetet ki tudod választani a legördülő menüből!

GYORS ÉTELEK

Gyros pitában

1,050Ft1,250Ft

(Csirkemell, jégsaláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, választható öntet) Az öntetet ki tudod választani a legördülő menüből!

GYORS ÉTELEK

Gyros kifliben

1,050Ft1,250Ft

(Csirkemell, paradicsom, uborka, lilahagyma, választható öntet) Az öntetet ki tudod választani a legördülő menüből!

GYORS ÉTELEK

Óriás gyros kifliben

1,800Ft2,000Ft

(Görög fűszerezésű csirkemell, jégsaláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, választható öntet) Az öntetet ki tudod választani a legördülő menüből!

KÉZMŰVES

GYORS ÉTELEK

Poci burger

1,800Ft

Különleges és Óriási!!! Egyedi Kézműves HAMBURGER! (Saját készítésű, 100% marhahús pogácsa, cheddar sajt, pirított hagyma, bacon szalonna, paradicsom, kovászos uborka, speciális Pociszósz.)

GYORS ÉTELEK

Hamburger

1,050Ft1,250Ft

(Marhahús pogácsa, saláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, ketchup, mustár) Ha sajttal szeretnéd, válaszd ki hozzá a legördülő menüben!

GYORS ÉTELEK

Óriás hamburger

1,500Ft1,700Ft

(2 db marhahús pogácsa, saláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, ketchup, mustár) Ha sajttal szeretnéd, válaszd ki hozzá a legördülő menüben!

GYORS ÉTELEK

Natúr csirkeburger

1,050Ft1,250Ft

(Roston sült csirkemell szelet, saláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, ketchup, mustár) Ha sajttal szeretnéd, válaszd ki hozzá a legördülő menüben!

1,500Ft1,700Ft

(2 szelet roston sült csirkemell, jégsaláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, ketchup, mustár) Ha sajttal szeretnéd, válaszd ki hozzá a legördülő menüben!

GYORS ÉTELEK

Rántott csirkeburger

1,050Ft1,250Ft

(Rántott csirkemell szelet, saláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, ketchup, mustár) Ha sajttal szeretnéd, válaszd ki hozzá a legördülő menüben!

1,500Ft1,700Ft

(2 szelet rántott csirkemell, jégsaláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, ketchup, mustár) Ha sajttal szeretnéd, válaszd ki hozzá a legördülő menüben!

GYORS ÉTELEK

Flekken burger

1,050Ft1,250Ft

(Roston sült karaj szelet, saláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, ketchup, mustár) Ha sajttal szeretnéd, válaszd ki hozzá a legördülő menüben!